Wat?

Ik lever maatwerkaanpak voor alle stress gerelateerde klachten.

Wil je leren om makkelijker te ontspannen en af te komen van de constante spierspanning in je nek?


Voel je jouw controle als zand door je vingers glippen en wil je preventief voorkomen dat je langdurig moet verzuimen?Heb je een burnout, ben je angstig of ben je overspannen en wil je hier snel en blijvend van af? Je bent emotioneel labiel en komt je bed maar met moeite uit. Nergens meer zin in? Je wilt je leven terug?


Dan is het tijd voor verandering! En wel direct.


Waarschijnlijk ben je daarom op mijn website terecht gekomen en is het geen toeval dat wij elkaar hier treffen.

Hoe?

In mijn aanpak is er sprake van maatwerk, maatwerk en nog eens maatwerk. Geen mens is hetzelfde dus is er ook geen standaard aanpak. We kunnen samen bespreken wat voor jouw goed helpt, dit kan middels hypnotherapie maar uiteraard ook door coaching. Ik werk zowel fysiek in de praktijk als ook met online videogesprek sessies.


Wel is mijn aanpak gericht op snelle en blijvende veranderingen en in alle trajecten zal deze focus terugkomen. Je gaat de verandering zelf maken en je gaat zelf nieuwe manieren vinden om met situaties om te gaan. Hierdoor zijn de veranderingen ook blijvend. Ik ben bedreven in de moderne hypnotherapie met de nieuwste technieken.

Mijn aanpak is volgens de unieke en bewezen Phenomena Method©

Ik werk met je samen in minimaal 3 sessies van 1,5 tot 2 uur waarin we, naast je bewuste ook werken met jouw onbewuste:


  • In de eerste sessie gaan we intensief aan de gang om je doelen helder te krijgen, jouw probleem te onderzoeken en er achter te komen waarom je bepaald gedrag vertoont en je doet wat je nu doet. 


  • In de tweede sessie gaan we het oorspronkelijke probleem aanpakken en ga je de gewenste verandering maken. We bespreken dan ook wat de verandering voor jou en jouw omgeving gaat betekenen. 


  • In de derde sessie bespreken we alle veranderingen, gaan we aan de gang met gevoelens/gedrag dat te maken heeft met je oorspronkelijke probleem en die nog aangepakt moeten worden.


In de meeste gevallen is deze 3 sessie structuur adequaat om het probleem volledig op te lossen. Is er echter sprake van bijkomende problemen of is er sprake van een grote verandering met veel impact dan kunnen de drie sessies opgevolgd worden door extra therapiesessies om je te helpen vol zelfvertrouwen en comfortabel om te gaan met alle nieuwe mogelijkheden.


Tevens is het mogelijk dat na het eerste gesprek blijkt dat we voor een langer durend (hypno)coachingstraject kiezen waarbij we gedurende een periode van bijvoorbeeld 6 of 9 maanden een gewenste ontwikkeling bewerkstelligen.


Uiteraard kunnen we ook een coachingstraject starten waarbij we geen hypnotherapie-technieken gebruiken. Door middel van coaching krijg je weer regie op je eigen leven. Je leert anders naar situaties kijken en gaat er ook anders op te reageren. In een aantal intensieve gesprekken onderzoeken we de patronen die voor de burnout- of stressklachten zorgen en vinden we manieren die wèl werken en tot een ontspannen, gelukkig en evenwichtig leven leiden. Je krijgt je veerkracht weer terug omdat je weet wat je wilt en wat jouw zingeving is in het leven. Hierdoor zijn body en mind verbonden en in evenwicht.


Tevens is het inzetten van Havening zeker een optie als dit voor jou de beste methode blijkt. Bijvoorbeeld als er zaken uit je verleden spelen waar je aan wilt werken maar waar je liever niet over spreekt omdat dit te lastig voor je is. Ook werk ik vaak met Emotional Freedom Technique (EFT of tapping) waarbij gebruik gemaakt wordt van de energiebanen (meridianen) in je lichaam om emoties te laten stromen waardoor ze verdwijnen.


Wil je afvallen dan is het HypnoFasting traject een hele goede manier om dit zonder dieet te bereiken. Het gaat niet om wat je eet maar wanneer je eet.Afspraak

Wil je van jouw klachten af? Pak dan nu door! Graag bespreek ik met je hoe ik je kan helpen. Dit kan telefonisch of in een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Uiteraard gaat ieder gesprek of andere vorm van contact en de sessies in volle vertrouwelijkheid.


Aanpakken die problemen! Klik hier voor hulp.