Burnout

De Burnoutdokter is gespecialiseerd in het snel en blijvend aanpakken van jouw burnoutklachten. Deze klachten zijn per persoon verschillend maar denk bv aan totaal gebrek aan energie, prikkelbaarheid, depressieve gevoelens, verzuim en loopbaanstagnatie.


Door veel te werken met mensen met stress gerelateerde klachten, zowel bij overheidsinstanties als in het bedrijfsleven is een uitgebreide expertise opgebouwd. In de honderden gevoerde gesprekken met medewerkers en klanten lag mijn frustratie vaak bij de trage aanpak van veel behandelaars. Het grote aantal consulten, het langdurig spreken over het verleden. Een beruchte uitspraak die veel behandelaars gebruiken is "je hebt je burnout in 2 jaar opgebouwd dus daar kom je niet zomaar vanaf en hier ben je ook wel 2 jaar mee bezig". Iedereen doet wel zijn best en men is ook vaak zeer kundig maar het systeem werkt gewoon niet.


Vaak werkt het bijzonder goed dat, als mensen weer wat energie hebben om in actie te komen en bijvoorbeeld de zware rustgevende medicijnen weer afbouwen of kunnen stoppen, er begonnen wordt met hypnotherapie.

Hypnotherapie

Omdat ik weet dat mensen ook snel kunnen veranderen en ik daarvoor de technieken en methodes beheers, wil ik elke cliënt helpen zodat zij een snelle en blijvende verandering kunnen maken. Hierdoor zullen ze snel weer ervaren dat het leven leuk en de moeite waard is, ze weer energie hebben voor zichzelf, gezin en werk. Vanuit een ontspannen en comfortabel gevoel en weer in staat alle kansen en uitdagingen aan te gaan.


Ik ben een gecertificeerd Hypnotherapeut, ik ben geschoold door o.a. Edwin Selij, Bob Burns, Igor Ledochowski, Rob de Groof, Martijn Groenendal en Jeffrey Stephens, Esther Perel, 


Naast, of gecombineerd met, hypnotherapie werk ik met een moderne methode om stress en trauma op te lossen. Dit is een psycho-sensorische techniek, gebaseerd op de inzichten uit de neurowetenschap en neurobiologie, die gebruik maakt van fysieke aanraking waardoor het gedachten, stemming en gedrag positief beïnvloedt. Het is een hele "zachte" methode waarmee snelle en duurzame verandering gemaakt worden. Deze methode heet Havening Techniques® en ik ben gecertificeerd Havening Techniques Practitioner.


Ik ben gecertificeerd NLP Master Practitioner en Lifecoach en heb diverse coachingsopleidingen gevolgd. In de praktijk heb ik vele mensen succesvol gecoacht op gebied van loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en op specifieke onderdelen binnen hun werkomgeving.


Omdat te lange blootstelling aan stress ook vaak gepaard gaat met gewichtsproblemen help ik ook mensen met afvallen door het aanpassen van hun leefstijl. De aanpak die ik gebruik is gebaseerd op Intermittent Fasting gecombineerd met hypnose zodat het makkelijk en goed te doen is. Ik ben gecertificeerd HypnoFasting Expert. Een tweede hele effectieve aanpak is met de Hypno Maagballon Methode waarvoor ik ook internationaal gecertificeerd ben.


Elk jaar worden diverse trainingen en bijscholingen gevolgd om alle nieuwe technieken en inzichten op mijn vakgebied te leren zodat ik ze ook succesvol kan toepassen. Uiteraard ben ik aangesloten bij een beroepsorganisatie, de CAT.


Online therapie/coaching is heel goed mogelijk met dezelfde resultaten en is een volwaardig onderdeel van mijn praktijk. Zie ook mijn blog hierover.


Meer weten of afspraak maken? Klik hier.Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie

zie: https://gatgeschillen.nl/ beroepscode/