Reviews en aanbevelingen van cliënten

Ervaringen van klanten ontvangen via email, facebook of whatsapp

Heel prettige therapeut. Zelf geweest met Burn-out klachten. Zijn sessies hebben mij echt geholpen. Hij is down-2-earth. Helder, eerlijk en ik vind hem ook grappig. Dat maakte dat ik mij erg op mijn gemak voelde. Ik zou je zeker aanraden om eens kennis te maken met Menno. Bijzonder mens.


Evelien - 5 sterren Google


Voor een tijdje terug, op aanraden contact gezocht met Menno. Eerlijk gezegd best wel sceptisch.Maar binnen 2 minuten was al dat al weg. Menno is een fijne persoonlijkheid, waar je direct bij thuis voelt en volledig ontspannen kunt zijn. Ik heb de sessies als zeer positief ervaren. Verbluffend wat Menno in een korte tijd kan bereiken. Zou iedereen zich moeten gunnen als het een keer goed tegenzit!

Ik ben erg blij bij Menno geweest te zijn, daardoor heb ik hele andere inzichten gekregen bij aannames uit het verleden.


Johan Kuis - 5 sterren Google


Menno heeft bij mij de Havening techniek toegepast om een emotie die gekoppeld zat aan een traumatische gebeurtenis uit mijn jeugd te verminderen.


Het is een zeer simpele, maar effectieve techniek waardoor je binnen een half uur tot uur al resultaat hebt, zonder dat je uitvoerig over de situatie zelf hoeft te praten.


Ik denk nog wel eens terug aan die situatie en nog steeds is de emotie die ik eerst voelde er niet meer. De lading is ervan af!


Menno is rustig, sympathiek en heeft een prettige stem waardoor je jezelf al snel op je gemak voelt bij hem. Ik beveel hem dan ook van harte aan.


Ingrid


Hallo Menno,


Hoe gaat het met jou?


Zoals beloofd een update van mijn kant,


Vanavond examen gehad en geslaagd!!! met een 7.8.


Moet wel eerlijk zeggen dat mijn lichaam wel last had van de zenuwen. Slecht slapen en diarree.Maar dat ik me niet zo nerveus voelde dan anders..... een soort kalmte kwam tijdens het examen over mij heen.Ook had ik geen last van doemdenken en ben er erg nuchter in gegaan.


Verder merk ik zelf dat de dingen op mijn werk vervelend zijn, maar me eigenlijk steeds minder raken.Ben er ook niet meer mee bezig in mijn vrije tijd. Erg bijzonder en fijn om te merken.


Ondertussen is men bij mijn potentiële nieuwe werkgever bezig om voor mij plek te creëren op de afdeling, ik heb ze echter aangegeven dat ik voor eind februari uitsluitsel wil zodat ik verder kan kijken.


Vandaag ben ik ook voorgedragen bij een ander bedrijf in de buurt.... het vinden van een andere baan gaat dus goed komen!!!


De zwarte steen die negativiteit weghaalt heb ik in mijn werk tas, en de steen die me kracht geeft heb ik in mijn slaapkamer, Dit geeft mij kracht.


Nogmaals bedankt voor de sessies! Het heeft mij een ander mens gemaakt, ik sta nu positiever en krachtiger in het leven!


Groetjes


L. M.


Als alleenstaande ouder heb ik jarenlang moeten rennen en vliegen om de boel rond te krijgen. In een soort overlevingsstand moeten leven. Nu hij ouder wordt is het gevoel van overleven minder nodig. Maar dat gaf
mij een heel erg onrustig gevoel en oude onzekerheden staken de kop weer op. Ik heb Menno gevonden via internet door te googelen.


Enige twijfel over hypnose had ik wel, maar ik had er ook geen ervaring mee. Dus vond het waard om het te gaan proberen.De eerste sessie vond ik een aparte ervaring, maar het beviel me wel. De sessies hebben gedaan wat ze moesten doen, het heeft me goed geholpen en mijn probleem opgelost en zou het weer doen mocht het nodig zijn. Ik zal Menno zeker aanbevelen, inmiddels zijn naam ook al laten vallen bij iemand.
Rick S. Nijverdal"


Behalve een korte kennismaking op YouTube was onder hypnose gaan geheel nieuw voor mij en ik was dan ook benieuwd of ik dat wel “kon”. Vooraf was er een intake en bespraken we het probleem dat ik wilde aanpakken: minder piekeren, meer rust in mijn hoofd. Ik mocht comfortabel gaan zitten of liggen en daarna ging alles vanzelf. De eerste paar minuten was ik me nog wel bewust van wat ik deed maar daarna zakte ik dieper weg. Omdat je altijd licht aanwezig bent, ervaarde ik het geen moment als eng. En het resultaat is geweldig. Ik kan Menno dan ook van harte aanbevelen.


Janet


Review 5 sterren op Facebook.


Hallo
Ik had last van sterke angstaanvallen. Het was me duidelijk geworden dat het onderbewustzijn het grootste deel van je hersenen uitmaakt mbt de “database”. Hypnose maakt het mogelijk het onderbewuste naar boven te brengen. De BurnoutD kan uitstekend luisteren en neemt de tijd. Prettig om er te zijn en voelde me echt geholpen. Wonder boven wonder heb ik helemaal geen angstaanvallen meer. Kan het aan bevelen. MvGr een tevreden cliënt AL


Review 5 sterren op Facebook.


Wil jij dit ook? Maak dan direct hier een afspraak!

Jouw verandering kan sneller dan je denkt!